Docenten

vosNet als bij De Nieuwe Wildernis hebben wij een lespakket ontwikkeld dat geheel gratis wordt aangeboden aan het onderwijs. De basis van het educatief materiaal wordt gevormd door een groot aantal korte clips die we samenstellen uit de opnames die we voor de Holland – Natuur in de Delta film draaien.

Het lespakket

Het pakket richt zich op de bovenbouw van het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. We ontwikkelen het pakket in samenwerking met de organisaties Staatsbosbeheer, Wereld Natuur Fonds, Natuurmonumenten, Unie van Waterschappen, Rijkswaterstaat, Vogelbescherming, De12Landschappen, de IVN, Prins Bernhard Cultuurfonds en Stichting Beleef de Nederlandse Natuur. Zodoende is er een goede aansluiting op bestaande informatie en excursies op locatie.

Kies uit drie opties

• Ben je nieuw op deze website, schrijf je dan in voor het lespakket door op “Registratie” te klikken.
• Ben jij of je school reeds ingeschreven? Klik dan op “Login” om door middel van je gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen. Je wordt dan doorgestuurd naar de pagina waar de lespakketten te downloaden zijn.
• Ben jij of je school reeds ingeschreven en wil je het gebruikersprofiel bewerken? Klik dan op “Profiel bijwerken”.
• Ga door naar de pagina waar al het lesmateriaal te downloaden is door op “Lesmateriaal” te klikken.
• Open, door op “Docentenhandleiding” the klikken, de handleiding waarin alle facetten van het Delta in de Klas project worden uitgelegd. Dit document bevat als bijlage Films maken met de klas: hoe pak je dat aan?. Een eenvoudig stappenplan voor docenten om leerlingen hun eigen film te laten maken door EYE Amsterdam.

spacer10x10px

Alle te downloaden documenten op deze website worden in PDF format geleverd. Om deze documenten te openen is het nodig de Adobe Reader plugin op uw computer te installeren. Beschikt uw computer nog niet over deze plugin, dan is deze gratis te downloaden via deze link.